Tirsdagsregatta 08.10.2019, kl. 18.00

Postet av Stord Seilforening den 7. Okt 2019

Start-/mållinje under Bømlabrua; grønn stake på Brunsholmen overrett med midtstilt pillar under bro på Nautøya.

Start på sørsiden av start-/mållinje. Løpet går som følger: Folderøyholmen om styrbord og deretter tilbake til start-/mållinje under Bømlabrua.

UK Sailmakers Windjammer Race 2019 - regattasjef

Postet av Stord Seilforening den 5. Okt 2019

Du kan nå regattasjefen Inge Skaar på tel.: 906 82 105.

God regatta og lykke til!!! ⛵️😁

Tirsdagsregatta 24.09.2019, kl. 18.00

Postet av Stord Seilforening den 23. Sep 2019

Vestre kant av moloen ved Sunnhordland Sjøsportsenter fungerer som overrettmerke for start- og mållinje.

Start fra østsiden. Avstand fra moloen skal ikke overstige 200m (mangler dessverre markeringsbøye i sjø, så vurder dette selv).

Løpet går videre forbi Klasen, Otterøya og Store Hestholmen (alle om babord) og tilbake til start-/mållinje.

Det er meldt svak vind (ca. 2 m/s) fra nordøst.

UK Sailmakers Windjammer Race 2019

Postet av Stord Seilforening den 16. Sep 2019

Et av årets siste og største seilerhøydepunkter er rett rundt hjørnet; lørdag 5.oktober avholder vi UK Sailmakers Windjammer Race 2019.

I tillegg til å være en av de mest tradisjonsrike regattaene på Vestlandet, vil vi påstå at dette også er et av de vakreste høsteventyrene en kan oppleve i seilbåt.

Seilasen handler om mer enn bare seiling, det sosiale er vel så viktig for de fleste som deltar og klimakset er Premiefesten på Stord Hotell, lørdag kveld.

Siden det i fjor var så stor suksess med høy kvinneandel (hele 35 båter hadde minst en dame om bord!), tenker vi at det er verdt å gjenta denne oppfordringen i år også.

Alle båter (inkludert TUR-klassen) som fullfører seilasen med minimum et kvinnelig mannskap blir med i konkuransen i å få en ny UK Sailmakers gennaker/-spinnaker, tilpasset sin båt! Båten må også være representert på banketten på Stord Hotell, lørdag kveld!

Klarer vi å slå fjorårets rekord med 47 påmeldte båter?

Påmelding på: https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=3306

Tirsdagsregatta 17.09.2019, kl. 18.00

Postet av Stord Seilforening den 16. Sep 2019

Start på Vikafle (Leirvik) kl. 18.00: Start-/mållinje er stake i sjø overett med Storddøra. Løpet går rundt Ilholmane (om styrbord) og tilbake. Yr melder om opphold og nordvestlig frisk/laber bris.

God anledning til å teste seg selv, mannskap og utstyr før UK Sailmakers Windjammer 2019, 5. oktober! :)