Webinar om Kappseilingsreglene - 28. og 29. april

Postet av Stord Seilforening den 18. Apr 2021

Til seilforeninger, kretser og klasseklubber

 

Våren er her og med den en regattasesong som vi alle håper vi får gjennomført tilnærmet som normalt. Etter utgivelsen av boken «Forstå Kappseilingsreglene» har mange i tillegg etterspurt et webinarbasert opplegg med en gjennomgang av de viktigste kappseilingsreglene i praksis, og hvor det er mulig å stille oppklarende spørsmål og få bruken av reglene visualisert. 

 

Vi har derfor satt opp to webinarer 28. og 29. april hvor vi går gjennom de viktigste kappseilingsreglene du må kjenne til og hvor vi forsøker å sette disse inn i en praktisk «seiler-ramme». Dette er en fin anledning for både nybegynnere og erfarne regattaseilere for trimme kunnskapen mot regattastart. Webinarene vil foregå nettbasert på Teams og det er enkelt å være med. Temaene er fordelt på to kvelder og det er fullt mulig å bare delta på ett av webinarerene dersom dette passer best. 

 

Til disse webinarene har vi vært så heldig å få med oss Tor Møinichen. Tor Møinichen er Internasjonal dommer og medlem av World Sailing Judges Sub-Committee og Q&A panel. Tor vil sammen med Karl Petter Haugen, som også er Internasjonal dommer og forfatter av boken «Forstå Kappseilingsreglene», ta deltakerne gjennom de vanligste regelsituasjonene på banen med illustrasjoner og diskusjoner. 

 

Vedlagt finner du en pdf med ytterligere informasjon om de to webinar dagene. 

 

For påmelding og spørsmål, ta kontakt på epost invitro@online.no eller send en melding via facebook siden https://www.facebook.com/HaugenInvitro

 

Så sett av 28. og 29. april og så håper vi å se mange av dere på webinar. 

 

Webinarene starter hver kveld kl. 1730 og varer i ca. 3 timer.

 

Pris pr. kveld er 250,- og 400,- for begge kveldene.

 

 

Med vennlig hilsen

 

Haugen InVitro


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.