Treningsregatta, søndag 2.5.

Postet av Stord Seilforening den 25. Apr 2021

Vi starter seilsesongen 2021 med første treningsregatta på søndag 2.5.  

Baneområdet for regatta er i Langenuen og Klosterfjorden, sjøkart nr.20. Bane blir publisert på søndag kl 10. Starten går i Leirvik hamn kl 12.

Mållinjen er samme linje som startlinjen. Hver enkelt av de deltagende båter tar seg selv i mål, og oppgir mål tid (GPS tid) via SMS til Michaela på tel.: 968 68 002 umiddelbart etter målgang. Båter som ikke har fullført innen 20:00 blir notert DNF (ikke fullført) uten høring.

Alle deltakerne må følge NSF sine regler.  

Blir du med? Meld deg på til Michaela (tel.: 96868002) eller på fb i gruppe: Stord Seilforening.

Ekstraordinært Årsmøte

Postet av Stord Seilforening den 21. Apr 2021

Styret i SSF innkaller til ekstraordinært årsmøte fredag 23.4.2021, kl 18 for å stemme over tilbud fra Skjersholmane Båthavn om tilgang til areal for bygging av Sjøsportsenter på Skjersholmane samt avklaring av videre fremdrift basert på utfall av nevnte avstemming.

Ta kontakt med John Bjordal, mob 91689593 eller Knud Nagell Dahl, mob 97556190.

Linken til møte er her.

 

Vel møtt!
Webinar om Kappseilingsreglene - 28. og 29. april

Postet av Stord Seilforening den 18. Apr 2021

Til seilforeninger, kretser og klasseklubber

 

Våren er her og med den en regattasesong som vi alle håper vi får gjennomført tilnærmet som normalt. Etter utgivelsen av boken «Forstå Kappseilingsreglene» har mange i tillegg etterspurt et webinarbasert opplegg med en gjennomgang av de viktigste kappseilingsreglene i praksis, og hvor det er mulig å stille oppklarende spørsmål og få bruken av reglene visualisert. 

 

Vi har derfor satt opp to webinarer 28. og 29. april hvor vi går gjennom de viktigste kappseilingsreglene du må kjenne til og hvor vi forsøker å sette disse inn i en praktisk «seiler-ramme». Dette er en fin anledning for både nybegynnere og erfarne regattaseilere for trimme kunnskapen mot regattastart. Webinarene vil foregå nettbasert på Teams og det er enkelt å være med. Temaene er fordelt på to kvelder og det er fullt mulig å bare delta på ett av webinarerene dersom dette passer best. 

 

Til disse webinarene har vi vært så heldig å få med oss Tor Møinichen. Tor Møinichen er Internasjonal dommer og medlem av World Sailing Judges Sub-Committee og Q&A panel. Tor vil sammen med Karl Petter Haugen, som også er Internasjonal dommer og forfatter av boken «Forstå Kappseilingsreglene», ta deltakerne gjennom de vanligste regelsituasjonene på banen med illustrasjoner og diskusjoner. 

 

Vedlagt finner du en pdf med ytterligere informasjon om de to webinar dagene. 

 

For påmelding og spørsmål, ta kontakt på epost invitro@online.no eller send en melding via facebook siden https://www.facebook.com/HaugenInvitro

 

Så sett av 28. og 29. april og så håper vi å se mange av dere på webinar. 

 

Webinarene starter hver kveld kl. 1730 og varer i ca. 3 timer.

 

Pris pr. kveld er 250,- og 400,- for begge kveldene.

 

 

Med vennlig hilsen

 

Haugen InVitroÅrsmelding 2020

Postet av Stord Seilforening den 5. Apr 2021

årsmelding_ssf_20.pdf

Årsmelding Stord Seilforening 2020