Tirsdagsregatta 24.09.2019, kl. 18.00

Postet av Stord Seilforening den 23. Sep 2019

Vestre kant av moloen ved Sunnhordland Sjøsportsenter fungerer som overrettmerke for start- og mållinje.

Start fra østsiden. Avstand fra moloen skal ikke overstige 200m (mangler dessverre markeringsbøye i sjø, så vurder dette selv).

Løpet går videre forbi Klasen, Otterøya og Store Hestholmen (alle om babord) og tilbake til start-/mållinje.

Det er meldt svak vind (ca. 2 m/s) fra nordøst.
0 Kommentar

UK Sailmakers Windjammer Race 2019

Postet av Stord Seilforening den 16. Sep 2019Et av årets siste og største seilerhøydepunkter er rett rundt hjørnet; lørdag 5.oktober avholder vi UK Sailmakers Windjammer Race 2019.


I tillegg til å være en av de mest tradisjonsrike regattaene på Vestlandet, vil vi påstå at dette også er et av de vakreste høsteventyrene en kan oppleve i seilbåt.


Seilasen handler om mer enn bare seiling, det sosiale er vel så viktig for de fleste som deltar og klimakset er Premiefesten på Stord Hotell, lørdag kveld.

Siden det i fjor var så stor suksess med høy kvinneandel (hele 35 båter hadde minst en dame om bord!), tenker vi at det er verdt å gjenta denne oppfordringen i år også.


Alle båter (inkludert TUR-klassen) som fullfører seilasen med minimum et kvinnelig mannskap blir med i konkuransen i å få en ny UK Sailmakers gennaker/-spinnaker, tilpasset sin båt! Båten må også være representert på banketten på Stord Hotell, lørdag kveld!

 

Klarer vi å slå fjorårets rekord med 47 påmeldte båter?

 

Påmelding på: https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=33060 Kommentar

Tirsdagsregatta 17.09.2019, kl. 18.00

Postet av Stord Seilforening den 16. Sep 2019

Start på Vikafle (Leirvik) kl. 18.00: Start-/mållinje er stake i sjø overett med Storddøra. Løpet går rundt Ilholmane (om styrbord) og tilbake. Yr melder om opphold og nordvestlig frisk/laber bris.God anledning til å teste seg selv, mannskap og utstyr før UK Sailmakers Windjammer 2019, 5. oktober! :)
0 Kommentar

Java Cup avlyst

Postet av Stord Seilforening den 11. Sep 2019

Hei!

Eg tok i går den tunge avgjersla å avlyse Java Cup til helgo, pga fleire ting. Me var få båtar påmeldt og pga ryggproblemer var det usikkert om Generalen kom seg på sjø også. Ungdomsbåten står på land for reperasjon og vart ikkje klar til helgo.

Det har og vert ein utfordring å få klar ein arrangørstab då eg var nok ute etter folk i det seinaste laget. Når det sagt så vil eg takka styret som garanterte arrangørstab og dei som var villige til å stilla på kort varsel ved å endra planane sine for å kunna hjelpa til.

Eg har ikkje gitt opp Java Cup på Stord, trur også timing i forhold til NM i Melges osv kan bli betre til neste år.

Inge Skaar0 Kommentar

Tirsdagsregatta 10.09.2019, kl. 18.00

Postet av Stord Seilforening den 9. Sep 2019

Resultater 10.09. Start-/mållinje under Bømlabrua; grønn stake på Brunsholmen overett med midtstilt pillar under bro på Nautøya. 

Start på nordsiden av start-/mållinje. Løpet går som følger: Trollholmen, Hestholmflu, Otterøya og Klasen om babord, og deretter tilbake til start-/mållinje under Bømlabrua.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline