Stord verft 14°C
Svak vind, 2.4 m/s fra Sør-sørøst
yr.no

1-3. juli arrangerer jolle- og brettgruppa seglskule

Stord Seilforening arrangerer jolle- og brett-skule for barn og unge 1. - 3. Juli. Dette er eit tilbod til alle som har lyst uansett erfaring. Einaste kravet er at ut kan symje og har lyst å læra segling enten med jolle, brett eller begge deler!

Alder: 10- 16 år

Pris: 600kr

Nødvendig utstyr: seglarvest for joller, seglarvest og våtdrakt for seglbrett.

Påmelding til: stord.seilskole@gmail.com. Skriv om du ynskjer å segle jolle, seglbrett eller begge deler.

Begrensa antal plassar!

Trening i Brett Gruppa

Engasjerte brett seilere.

Introduksjonsfilmer NBK

NBK (Norsk Brettseiler Klubb) har laget tre filmer med brettseiling for barn og ungdom, og som introduksjon av brettseiling for foresatte og utøvere

Stord Windsurfing på facebook

Dette er en side for windsurfing interesserte på Stord, i alle aldere.
Siden er opprettet slik at brettseilere på Stord kan komme i kontakt med hverandre og være med å bygge et større miljø for windsurfing.

Her kan en poste om/når en skal ut å seile og evt. hvor, spør om rigge-tips eller bare diskutere ting rundt seilsporten.

... Andre som har lyst eller tenkt på å begynne med windsurfing er selvfølgelig velkommen! =)

Brettgruppa i Stord seilforening har trening hver fredag på eldøyane kl 17-19.30. Oppmøte i dagfinnsvika (eventuelle endringer vil bli lagt ut på facebook).

11 brettseilere fra Stord og Bergen deltok i årets Starboard-cup på Stord.

11 ivrige deltakarar på Starboard Cup på Stord i dag, gav full gass og sørga for eit svært vellukka arrangement. Med strålande ver med sol og blå himmel, rettnok med litt mindre vind enn me brettseglarar blir fornøydde med, vart det kjørt to regattaer.

Stor takk til deltakarar og medhjelparar for gjennomføring av eit vellukka arragment, prega av godt humør og god stemning.

Og selvfølgelig også stor takk til Rå-sport som sponset flotte gavepremier til alle deltagerene :-)

Terje og Ove

Resultater :